Den 2-10 april gjuter vi spår och asfalterar i sjukhusområdet

21 mars, 2019

I vecka 14, den 2-10 april 2019, kommer vi att gjuta spår och asfaltera längs spårvägssträckan mellan Blåljusgatan och Bredgatan.

Karta som gäller den 2-10 april 2019.

Tillfälligt övergångsställe öppnar vid busshållplatserna

En stor pumpbil ska användas till betonggjutningen och för allas säkerhet behöver vi stänga övergången för gång och cykel vid Entrégatan. Övergångsstället vid Baravägen fortsätter att vara öppet och vi öppnar också ett tillfälligt övergångsställe vid busshållplatserna. Vi skyltar och förklarar på plats. Den 11 april öppnar övergången vid Entrégatan igen.

Med cykel och till fots via Allhelgona kyrkogata

Du som arbetar på sjukhuset kommer att kunna ta dig med cykel eller till fots via Allhelgona Kyrkogata och in mot sjukhusområdet vid Valvet. Temporärt kan du också ta dig till fots eller med cykel längs östra sidan av Bredgatan upp till Kioskgatan. Blåljusgatan kommer att vara öppen för räddningstjänst och ambulans samt för buss 9 som tidigare.

Karta som gäller vecka 15, 16 och 17 2019. Eventuellt kan tiden förändras något.

Gång- och cykelvägen flyttar till sjukhussidan i vecka 15

Med start i vecka 15 kommer vi att arbeta i området mot kyrkogården och gång- och cykelvägen flyttas från kyrkogårdssidan till sjukhussidan. Vi skyltar på plats och omledningen gäller i cirka tre veckor.