Den 6 - 7 april rivs den gamla bron till E22

28 mars, 2018
Bild för - P4S_2066.jpg

Fredagen den 6 april - lördagen den 7 april rivs den gamla bron till E22. Med hjälp av en så kallad crusher och en betonghammare knackas och knips betongen och armeringen bort. Därefter schaktar vi. Schaktningen blir klar söndagen den 8 april.

Det kan bli bullrigt, även om vi gör allt för att skapa så lite oljud som möjligt. Arbetet med att fräsa bort asfalt, schakta och riva den gamla bron pågår samtidigt. Det är mellan kl 03.00 den 6 april till kl 18.00 den 7 april som ett ett antal närliggande hus kan få uppleva överskridna värden för buller, framförallt nattetid.

Arbetet med att fräsa bort asfalt, schakta och riva den gamla bron pågår samtidigt. Det är mellan kl 03.00 den 6 april till kl 18.00 den 7 april som ett ett antal närliggande hus kan få uppleva överskridna värden för buller, framförallt nattetid. 

Spårvägsarbetarna jobbar i skift dygnet runt under hela perioden. Betongen och armeringen från den gamla bron transporteras inte iväg direkt, utan mellanlagras på plats för att sedan kunna sorteras. 

Läs mer den nya bron till E22 och hur det går till steg för steg.